Φροντίδα Κήπων και Συντήρηση Next item Ειδικές Εργασίες στον Κήπο

Φροντίδα Κήπων και Συντήρηση

Φροντίδα του χλοοτάπητα

Αναλαμβάνουμε τη φροντίδα του χλοοτάπητα στον κήπο ή στον επαγγελματικό σας χώρο με υπευθυνότητα και γνώση του αντικειμένου. Η εργασία αυτή περιλαμβάνει καθαρισμό, κούρεμα με χλοοκοπτικές μηχανές και τρακτέρ, λιπάνσεις και αερισμό με κατάλληλο μηχάνημα. Για τη διατήρηση του χλοοτάπητα χρησιμοποιούμε σκευάσματα για την πρόληψη και καταστολή ασθενειών, επανασπορές και σωστό προγραμματισμό ποτίσματος.

Έλεγχος φυτών – Πρόληψη και θεραπεία ασθενειών

Ελέγχουμε διαρκώς την πορεία των κήπων που αναλαμβάνουμε και προλαμβάνουμε πιθανά προβλήματα υγείας των φυτών με ειδικά σκευάσματα που θεραπεύουν τις ασθένειες που εμφανίζονται, αφού οι προσβολές από έντομα, ακάρεα και μύκητες μπορούν να γίνουν καταστροφικές.Η εξειδίκευση και η γνώση των ανθρώπων μας σε συνδυασμό με τη διαρκή παρακολούθηση εγγυώνται ένα κήπο με χρώματα και αρώματα όλες τις εποχές του χρόνου.

Φυτεύσεις

Η σωστή επιλογή φυτών ανάλογα με τις κλιματολογικές συνθήκες στο σημείο φύτευσης, ο τρόπος φύτευσης και οι προδιαγραφές μεταφοράς καθορίζουν την ανάπτυξή τους. Η ποιότητα του χώματος είναι επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας και μπορεί να βελτιωθεί με τη χρήση εμπλουτισμένης τύρφης και την προσθήκη λιπάσματος.Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών και ποικιλιών μπορούμε να δημιουργήσουμε χρωματικούς συνδυασμούς, συνθέσεις, φυτοφράχτες, κάλυψη και συγκράτηση πρανών, οπωρώνες, λαχανόκηπους και αρωματόκηπους.

Θρέψη και προστασία

Η ευρωστία των φυτών και του χλοοτάπητα εξαρτάται από την ποιότητα, την σύσταση και την επάρκεια του εδάφους σε θρεπτικά συστατικά. Η σωστή και συστηματική θρέψη, όπως και ο ψεκασμός για πρόληψη και αντιμετώπιση προσβολών, ανήκουν στις παροχές μας. Σε μεγάλα δέντρα που ο ψεκασμός είναι δύσκολος ή αδύνατος λόγω της θέσης των φυτών ή λόγω ύψους, κάνουμε χωρίς κίνδυνο για το περιβάλλον ενέσεις κορμών (ενδοθεραπεία), με μεγάλη αποτελεσματικότητα και διάρκεια. Επίσης προστατεύουμε τα Φοινικοειδή από τον παγετό και την επιδημία που έχει εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, το κόκκινο σκαθάρι.

Κλάδεµα δέντρων και θάµνων

Το κλάδεμα των φυτών είναι απαραίτητο για την σωστή τους ανάπτυξη και τη διαμόρφωση της κόμης. Αναλαμβάνουμε το κλάδεμα είτε μέσω της τακτικής συντήρησης του κήπου σας, είτε κατά αποκοπή. Κάνουμε επίσης κλάδεμα καρποφορίας σε οπωροφόρα, ανθοφορίας σε θάμνους και δέντρα, διαμόρφωση σε μπορντούρες και φράχτες. Επίσης αναλαμβάνουμε εργασίες σε δύσκολα σημεία με την χρήση ανυψωτικού μηχανήματος και έργα υλοτομίας μεγάλων δένδρων.