Κατασκευή φυτεμένου δώματος από την Green-Masters Previous item Το μάζεμα της ελιάς

Κατασκευή φυτεμένου δώματος από την Green-Masters

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ πιο έντονη η ανάγκη για περισσότερο πράσινο, με πολλές δράσεις να στοχεύουν στη βελτίωση και την αύξηση χώρων που μας φέρνουν πιο κοντά στη φύση.

Μάλιστα, οι δεντροφυτεύσεις έχουν μπει στη ζωή των ανθρώπων, με διάφορες δράσεις να λαμβάνουν χώρα και στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα η Green-Masters ολοκλήρωσε τη συντήρηση και την κατασκευή δώματος σε δημοτικό σχολείο του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το έργο, χρειάστηκε να φυτευτούν 7.676 αρωματικά φυτά και μικροί θάμνοι, αλλάζοντας ολοκληρωτικά την αισθητική του χώρου, συνδράμοντας παράλληλα στη βελτίωση του περιβάλλοντος. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα φυτά ελαττώνουν την ποσότητα του διοξειδίου του άνθρακα και παράγουν οξυγόνο, ενώ τα δώματα μειώνουν το φαινόμενο των θερμικών νησίδων (αποτελούν πηγή δημιουργίας όζοντος).

Τα οφέλη για τους μαθητές και τους δασκάλους θα είναι πολλά, αλλά και για την περιοχή γενικότερα. Απόρροια αυτού είναι όλο και περισσότερα φυτεμένα δώματα να κατασκευάζονται σε σχολεία, ωστόσο ιδιαίτερα σημαντική είναι και η συντήρησή τους, σε συνδυασμό με την αποκατάσταση που απαιτείται πολλές φορές.

Η Green-Masters διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, που πιστοποιεί στην πράξη ότι παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες. Η αγάπη, το μεράκι, η συνέπεια και η εμπειρία είναι τα τέσσερα στοιχεία της επιτυχίας και αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο παραδόθηκε έγκαιρα, χωρίς χρονοτριβές και άσκοπες καθυστερήσεις.