Προσιτές τιμές Previous item Συνεχώς έλεγχος

Προσιτές τιμές

Στην Green-Masters.gr αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και περιποίηση κήπων, φυτών και αρδευτικών συστημάτων. Διαθέτουμε έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία με συνεχή παρουσία κάθ´ όλη τη διάρκει του έτους, απαλλάσσοντας σας από την ευθύνη και τον κόπο της φροντίδας του κήπου.

Έτσι, αφήνουμε για εσάς την απόλαυση και την ηρεμία που προσφέρει ένας όμορφος χώρος πρασίνου.

Προσαρμόζουμε τις εργασίες μας με βάση τις προτιμήσεις σας και τις ανάγκες του κήπου και όποτε μας το ζητήσετε, ένας υπεύθυνος συνεργάτης της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει συμβουλές και να σας καθοδηγήσει σε θέματα που αφορούν τη συντήρηση, ανανέωση και βελτίωση του χώρου σας.

Στις αρμοδιότητές μας περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες για τη φροντίδα, λίπανση, φυτοπροστασία και ρύθμιση του αυτόματου ποτίσματος, καθώς και όλα τα εποχιακά κλαδέματα που απαιτούνται, για τη σωστή και ασφαλή συντήρηση του κήπου σας.

Η επίσκεψη των συνεργείων μας πραγματοποιείται συγκεκριμένη ημέρα της εβδομάδας, η οποία έχει συμφωνηθεί από πριν και όσο το δυνατόν μας επιτρέπει το πρόγραμμα και συγκεκριμένη ώρα.

Έτσι, γνωρίζετε την ημέρα εργασιών μας και μπορείτε εύκολα να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα, σε περίπτωση που κάτι χρειαστείτε.

Η οργάνωση και η παρακολούθηση των εργασιών γίνεται σε συστηματική βάση από έμπειρους συνεργάτες, φροντίζοντας να προσφέρουμε σταθερές υπηρεσίες, ακόμα και στις δύσκολες εποχές για τα φυτά, όπως είναι οι καλοκαιρινοί καύσωνες.

Ταυτόχρονα, έμπειροι τεχνίτες μπορούν άμεσα να επέμβουν και να επιδιορθώσουν οποιαδήποτε βλάβη ή έκτακτη ανάγκη παρουσιαστεί στον κήπο σας, καθώς και να βελτιώσουν ένα ήδη υπάρχον αυτόματο σύστημα ποτίσματος.

Επιγραμματικά αναφέρουμε ορισμένα βασικά σημεία που μας χαρακτηρίζουν στις συντηρήσεις κήπων:

  • Επίσκεψη κήπου από εξειδικευμένο συνεργείο, κάθε εβδομάδα (κατόπιν συνεννόησης εφόσον το επιθυμείτε), σε προκαθορισμένη μέρα.
  • Καθαρισμός του χώρου από φύλλα και φερτά υλικά
  • Καλλωπισμός, πότισμα και συντήρηση υπαρχόντων φυτών
  • Λίπανση και φυτοπροστασία υπαρχόντων φυτών
  • Ρύθμιση και παρακολούθηση του αυτόματου ποτίσματος
  • Φυτεύσεις καινούργιων φυτών
  • Εποχιακό κλάδεμα
  • Όλες οι απαιτούμενες εποχιακές εργασίες
  • και όλα αυτά στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.